Afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart

Als maritieme dienstverlener ben ik vooral werkzaam als afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart.

Door mijn jaren lange ervaring als zelfstandig binnenvaartondernemer heb ik geruime ervaring opgedaan op de Rijn (incl. bovenrijn), Neckar, Main, Moezel en Nederlandse binnenwateren, van kempenaar tot koppelverband, containers en massagoed. Hierdoor kunt u mij niet alleen als afloskapitein inhuren maar ook uw zaken volledig (tijdelijk) uit handen geven.

  • Rijnpatent tot BaselTon van der Giessen afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart
  • Radarpatent
  • ADN-basiscertificaat
  • Marifooncertificaat
  • Goede kennis van de Duitse en Engelse taal

Uw stuurhut of woning zal niet blauw van de rook staan want ik rook niet.

Ik werk als zelfstandig ondernemer voor eigen rekening en heb een door de Belastingdienst goedgekeurde Overeenkomst van Opdracht (O.v.O.). Deze overeenkomst is bij de Belastingdienst geregistreerd onder nummer 90516.10518

Heeft u interesse in mijn diensten als afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart? Neem dan contact op, dan maak ik geheel vrijblijvend een offerte.

Afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart, maritiem adviseur en (binnenvaart)studiebegeleider