Hulp bij Binnenvaartstudie

Ben jij met een studie binnenvaart begonnen en begrijp je sommige zaken niet? Dan kan ik je helpen. Ook wat betreft het doornemen van de plaatselijke bekendheid op de Rijn. Daarbij valt te denken aan: plaatselijke reglementen, ankerplaatsen, berekenen van de vaardiepte, profiel van de vaargeul enz.

Ik ben zelfstandig afloskapitein met Rijnpatent tot Basel. Van 1979 tot september 2005 heb ik met m’n eigen schip de Rijn en zijrivieren bevaren.

Op mijn eigen schip was ik een goedgekeurd leerbedrijf en heb ik altijd leerlingen opgeleid, velen daarvan hebben aan boord hun opleiding met een diploma afgerond. Enkelen hebben later bij mij ook een grootvaarbewijs en Rijnpatent gehaald. Omdat ik het ontzettend leuk vind om enthousiaste mensen iets te leren geef ik de mogelijkheid om je bij je studie te helpen.

Wil je informatie over mijn studiehulp?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart, maritiem adviseur en (binnenvaart)studiebegeleider