Sportieve evenementen

Wilt u een personeelsfeest, vergadering, familiefeest of vrijgezellenfeest organiseren dan bent u bij mij aan het juiste adres, ik kan voor u bij WSV Maurik een gezellige dag organiseren.

DSC_0022   IMG_8472

U kunt waterskiën, wakeboarden of zelfs op blote voeten waterskiën. Heeft u nog nooit gewaterskied dan is dat geen probleem, de boten beschikken over een leerlingenstang aan de zijkant van de boot waarmee iedereen van jong tot oud kan leren waterskiën. Uiteraard geschiedt het e.e.a. met goed opgeleide en ervaren instructeurs en met goed waterskimateriaal. Tussen de skibeurten kunt u op het terras onder het genot van een drankje genieten van de zon. Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat we een lunch of barbeque verzorgen. Heeft u speciale wensen dan is het een en ander altijd bespreekbaar.

IMG_8456   IMG_8459

Afhankelijk van het evenement kunt u terecht voor groepen tot 100 personen, voor vergaderingen tot 30 personen.

Maurik is centraal gelegen zodat vanuit het gehele land uw gasten niet te ver hoeven te reizen. WSV Maurik heeft een mooi clubhuis met gezellige bar en is gelegen in de uiterwaarden van de Neder-Rijn.

Bent u geïnteresseerd of heeft u speciale wensen neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Voor deze evenementen vervul ik uitsluitend een bemiddelende rol voor WSV Maurik, u wordt door WSV Maurik gefactureerd.

Afloskapitein voor de Rijn- en binnenvaart, maritiem adviseur en (binnenvaart)studiebegeleider